Abonnementen

 

Regelmatig een nieuwe preek op uw deurmat, inclusief een exemplaar als fraaie kerstkaart: dat is het voorrecht van de abonnees van stichting De Tabernakel.

 

Welke abonnementsvormen zijn er?

U hebt de keuze uit de volgende abonnementsvormen:

10-preken-abonnement (standaard). U ontvangt 10 preken per jaar. Dit abonnement kost vanaf het tweede abonnementsjaar € 19,50 per jaar.

5-preken-abonnement. U ontvangt 5 preken per jaar. Let op! Deze abonnementsvorm kunt u pas vanaf het tweede jaar van uw lidmaatschap aanvragen. De preken zullen in de volgende maanden naar u toegezonden worden: februari - april - juni - september - november. Dit abonnement kost € 12,50 per jaar. Uiteraard kunt u de andere preken die u niet ontvangt los nabestellen.

Voor beide abonnementsvormen geldt: het eerste jaar (kennismakingsjaar) ontvangt u 10 preken voor slechts 10 euro!

 

Waarvoor is een 5-preken-abonnement bedoeld?

Regelmatig geven lezers aan dat ze onze uitgaven zeer op prijs stellen, maar er niet aan toe komen om alle preken te lezen. Speciaal voor deze lezersgroep hebben wij het zogenaamde 5-preken-abonnement ontwikkeld.

 

Hoe kan ik overstappen naar een 5-preken-abonnement?

Laat het ons uiterlijk één maand voor de vervaldatum van uw abonnement weten door middel van het sturen van een e-mail naar info@tabernakel.nl of via onze contactgegevens

 

Wat zijn de regels?

Een abonnement kan iedere maand van het jaar ingaan en wordt automatisch verlengd, tenzij u het uiterlijk één maand voor de vervaldatum schriftelijk opzegt.

 

U kunt ook een abonnement cadeau geven!

Naast de vaste abonnementen is er ook de mogelijkheid van het cadeauabonnement. Hiermee geeft u een vriend, collega, of uw familie voor een jaar een abonnement op de maanduitgaven van stichting De Tabernakel: een laagdrempelige manier om hen met de puriteinen te laten kennismaken.

 

Hoe geef ik een abonnement cadeau?

U kunt bij ons cadeaubonnen aanschaffen ter waarde van een jaarabonnement (€ 10,00). Ook hiervan geldt dat u zelf op kunt geven wanneer het abonnement in moet gaan. Desgewenst ontvangt u een cadeaubon, zodat u iets tastbaars kunt overhandigen. Wij dragen zorg voor de verdere afwikkeling.

 

Bestellen?

U bestelt eenvoudig via het invullen van een online formulier. De betaling verloopt via een factuur die u toegezonden krijgt. Bestel hier:

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Recente uitgave

 

Uitgaves

Bekijk hier al onze preken, boeken en (kerst)kaarten.

 

UITGAVES

Kennismaking

U kunt vrijblijvend een gratis kennismakingspakket aanvragen om kennis te maken met de uitgaven van de stichting.

 

AANVRAGEN

Abonnement

Een jaarabonnement aanvragen voor u zelf of een abonnement aan iemand cadeau geven? Klik hier voor meer informatie.

 

AANVRAGEN