Abonnementen

 

Regelmatig een nieuwe preek op uw deurmat, inclusief een exemplaar als fraaie kerstkaart, en daarnaast ook korting op al de uitgaven van stichting De Tabernakel! Dat is het voorrecht van de abonnees van stichting De Tabernakel.

 

Welke abonnementsvormen zijn er?

U hebt de keuze uit de volgende abonnementsvormen:

10-preken-abonnement. U ontvangt 10 preken per jaar. Dit abonnement kost vanaf het tweede abonnementsjaar € 19,50 per jaar.

5-preken-abonnement. U ontvangt 5 preken per jaar. Let op! Deze abonnementsvorm kunt u pas vanaf het tweede jaar van uw lidmaatschap aanvragen. De preken zullen in de volgende maanden naar u toegezonden worden: februari - april - juni - september - november. Dit abonnement kost € 12,50 per jaar. Uiteraard kunt u de andere preken die u niet ontvangt los nabestellen.

Voor beide abonnementsvormen geldt: het eerste jaar (kennismakingsjaar) ontvangt u 10 preken voor slechts 10 euro!

 

Waarvoor is een 5-preken-abonnement bedoeld?

Regelmatig geven lezers aan dat ze onze uitgaven zeer op prijs stellen, maar er niet aan toe komen om alle preken te lezen. Speciaal voor deze lezersgroep hebben wij het zogenaamde 5-preken-abonnement ontwikkeld.

 

Hoe kan ik overstappen naar een 5-preken-abonnement?

Laat het ons uiterlijk één maand voor de vervaldatum van uw abonnement weten door middel van het sturen van een e-mail naar info@tabernakel.nl of via onze contactgegevens

 

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u een abonnement neemt op onze uitgaven, hoeft u ze niet meer los te bestellen. Bovendien krijgt u ook korting op losse bestellingen.

 

Wat zijn de regels?

Een abonnement kan iedere maand van het jaar ingaan en wordt automatisch verlengd, tenzij uiterlijk één maand voor de vervaldatum schriftelijk is opgezegd.

 

U kunt ook een abonnement cadeau geven!

Naast de vaste abonnementen is er ook de mogelijkheid van het cadeauabonnement. Hiermee geeft u een vriend, collega, of uw familie voor een een jaar een abonnement op de maanduitgaven van stichting De Tabernakel. Op deze manier kunt u ook hen laten delen in de schatten van de eeuwen.

 

Hoe geef ik een abonnement cadeau?

U kunt bij ons cadeaubonnen aanschaffen ter waarde van een jaarabonnement (€ 10,00). Ook hiervan geldt dat u zelf op kunt geven wanneer het abonnement in moet gaan. U ontvangt een cadeaubon, zodat u ook daadwerkelijk iets tastbaars kunt overhandigen en wij dragen zorg voor de verder afwikkeling.

 

Bestellen?

U bestelt eenvoudig via het invullen van een online formulier. De betaling verloopt via een factuur die u toegezonden krijgt. Bestel hier:

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om u op onze uitgaven te abonneren.

Recente uitgave

 

Uitgaves

Bekijk hier al onze preken, CD's, boeken en (kerst)kaarten.

 

UITGAVES

Kennismaking

U kunt vrijblijvend een gratis kennismakingspakket aanvragen om kennis te maken met de uitgaven van de stichting.

 

AANVRAGEN

Abonnement

Een jaarabonnement aanvragen voor u zelf of een abonnement aan iemand cadeau geven? Klik hier voor meer informatie.

 

AANVRAGEN