Werkwijze

 

Selectie preken
De preekselectie wordt, in overleg, zorgvuldig uitgevoerd door enkele bestuursleden. De preken komen vanuit verschillende bronnen: bibliotheken in Engeland en Amerika, het relatienetwerk van de bestuursleden, van leden en ook van internet. Bij de preekselectie wordt gezocht naar preken die aan onze doelstelling voldoen. Hierbij wordt zo veel mogelijk gestreefd naar niet eerder vertaalde preken.

 

Vertaling & correctie
Voor Stichting de Tabernakel werken verschillende teams van vrijwilligers als vertaalteams. Door dit team worden de preken vertaald en gecorrigeerd. Hierna wordt de eindredactie door een eindredacteur gedaan, onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Bij de vertaling wordt gestreefd naar een nauwgezette omzetting in eenvoudig en eigentijds Nederlands.

 

Productie
Opmaak en drukwerk van de preken wordt door AMV Drukkerij te Lunteren verzorgd.

 

Verkoop
De abonnees van Stichting de Tabernakel ontvangen, afhankelijk van de keuze van hun abonnement, vijf of tien keer per jaar een preek per post. Daarnaast worden deze preken en de andere uitgaven van de Stichting via onze webwinkel en via boekwinkels verkocht.

Recente uitgave

 

Uitgaves

Bekijk hier al onze preken, boeken en (kerst)kaarten.

 

UITGAVES

Kennismaking

U kunt vrijblijvend een gratis kennismakingspakket aanvragen om kennis te maken met de uitgaven van de stichting.

 

AANVRAGEN

Abonnement

Een jaarabonnement aanvragen voor u zelf of een abonnement aan iemand cadeau geven? Klik hier voor meer informatie.

 

AANVRAGEN