Ds. C.G. Vreugdenhil

 

Waarom beveel ik Stichting De Tabernakel aan? Omdat we twaalf keer per jaar een preek ontvangen van bekende en minder bekende theologen en oudvaders, die gegrepen zijn door de gereformeerde theologie en die door hun werken vertrouwen hebben gekregen onder ons.

 

De taal is goed leesbaar en kan direct gecontroleerd worden met de oorspronkelijke taal waaruit de vertaling gemaakt is via de website op het internet. Schrijvers als H.F. Kohlbrugge, Horatius Bonar, C.H. Spurgeon, J.C. Ryle, César Malan, Ralph Erskine, Andrew Gray, R.M. McCheyne, George Whitfield e.d. wijzen ieder op een eigen manier op de gekruiste Christus, waardoor alleen verloren zondaars behouden kunnen worden. Je leest bij hen onverbloemd Evangelie.

 

Ik vind het geweldig dat er ook bij jonge mensen belangstelling is voor deze lectuur. De stichting haalt preken onder het stof vandaan die ons ook in onze tijd zoveel te zeggen hebben. Dat is het eeuwigheidsaspect van het Evangelie, dat in alle wisselende culturen en tijden altijd gelijk blijft.

 

Belangrijk is dat de drieslag van de catechismus, 'ellende, verlossing en dankbaarheid', in evenwicht blijft. Zo kunnen we de uitgaven van Stichting De Tabernakel aan iedere lezer aanbevelen en zal de Heere dit werk ook rijkelijk zegenen.

 

Ds. C.G. Vreugdenhil

Recente uitgave

 

Uitgaves

Bekijk hier al onze preken, CD's, boeken en (kerst)kaarten.

 

UITGAVES

Kennismaking

U kunt vrijblijvend een gratis kennismakingspakket aanvragen om kennis te maken met de uitgaven van de stichting.

 

AANVRAGEN

Abonnement

Een jaarabonnement aanvragen voor u zelf of een abonnement aan iemand cadeau geven? Klik hier voor meer informatie.

 

AANVRAGEN