Ds. K.J. Kaptein

 

Ik heb het voorrecht genoten om te staan aan de wieg van ‘Stichting De Tabernakel’. Het verheugt mij dan ook zeer als ik zie hoe iedere maand vele preken hun weg vinden naar de lezer. En vanuit de reacties weten we dat dit werk niet ongezegend blijft. De Heere wil ook deze leespreken gebruiken om Hem te leren kennen als het Lam van God Dat de zonden der wereld wegdraagt. Ook door middel van dit eenvoudige werk leren zondaren, naar de woorden van de apostel Paulus, alles schade en drek achten om de uitnemendheid en de kennis van Christus. En we zijn ervan overtuigd dat dit ook het diepste verlangen van het bestuur van de Stichting is. Deze preken worden uitgegeven vanuit het verlangen naar de krachtige doorwerking van de Heilige Geest. En wat is het nodig: een Opwekking in ons land en een Reformatie in de kerk!

 

Daarom kunnen we ook niet anders dan de preken van ‘De Tabernakel’ van harte bij u aanbevelen. En natuurlijk, ook Stichting de Tabernakel maakt fouten, maar ze tonen ook steeds de bereidheid om opening van zaken te geven, als het gaat over de oorspronkelijke tekst en de keuze van de preken. Een positieve en open opstelling!

 

Ten slotte: De Stichting kent een heldere en duidelijke doelstelling, waar we van harte achter kunnen staan: ‘Het is onze hartelijke begeerte zielen te mogen winnen voor Christus.’

De Heere geve Zijn zegen, tot eer van Zijn Naam!

Ds. K. J. Kaptein

Recente uitgave

 

Uitgaves

Bekijk hier al onze preken, CD's, boeken en (kerst)kaarten.

 

UITGAVES

Kennismaking

U kunt vrijblijvend een gratis kennismakingspakket aanvragen om kennis te maken met de uitgaven van de stichting.

 

AANVRAGEN

Abonnement

Een jaarabonnement aanvragen voor u zelf of een abonnement aan iemand cadeau geven? Klik hier voor meer informatie.

 

AANVRAGEN